Om oss

Familjen har hållit på med hästar i olika former i mer än

40 år. Under dessa år har vi provat många olika transport-lösningar för våra hästar. När en av våra hästar skadade sig under färd i en helt ny och modern trailer väcktes vårt intresse att hjälpa andra att välja säkra och komfortabla hästtransporter. Vi vet även skillnaden mellan en bra och en dålig återförsäljare, och vårt mål är att överträffa dina förväntningar! 


Vi har en mångårig erfarenhet av att sälja nya och begagnade hästtransporter, med det som bas kan vi nu förverkliga vår vision om att bygga Mälardalens bästa transportcenter för hästar och dess ägare. Vår verksamhet bedrivs utifrån vår gård strax söder om Enköping. Hit är du välkommen för att klämma och känna på våra olika transporter. Med vårt stora utbud är vi säkra på att du hittar just din favorit! 


Ta gärna kontakt med oss vid frågor eller visning!


//Peter, Eva-Marie och Ellinor

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att prata om dina transportbehov. Vi har ambitionen av att vara duktiga på hästtransporter och skulle det vara något vi inte vet så tar vi reda på det!


Välkommen att besöka vår utställning på vår gård strax utanför Enköping.


Vi har öppet då du har tid att komma förbi oss. Slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret här brevid så bokar vi en visning och ett trevligt möte.


Vi har även en egen verkstad där vi utför service och reparationer av alla släpfabrikat.


Välkommen att kontakta oss! 
 
 
 
 
Service/Reparation
Jag har ett släp som jag vill sälja
Hyra mockningsmaskin
Ett av era begagnade släp
Clear Round GRP Small (1-häst)
Clear Round GRP Medium (2-hästar)
Clear Round GRP Large (2-hästar)
Clear Round ALU (2-hästar)
 
 

Myrmans Trailercenter ingår som ett registrerat varumärke i Myrmans Equitrade AB med org.nr: 559300-6587