En helt ny generation av hästsläp


Ditt hästsläp är inte bara ett redskap för att ta din häst från A till B. Det är också en kollega du ska kunna lita på och trivas med. Ju mer tid man tillbringar tillsammans desto viktigare blir detaljerna – komfort, utrymmen, säkerhet, intuitiva lösningar och en hästorienterad totallösning. Glöm alla äldre konstruktioner som erbjuds - Välkommen till en helt ny generation av moderna och genomtänkta hästsläp. 


Ett bra val för dig och din häst och ett bra val för miljön! 


Våra hästsläp finns i fyra olika utföranden, allt för att du ska hitta just din modell och din favoritfärg. Appropå färg det finns 289 olika färgkombinationer att välja mellan, vilken är din favoritkombination?

GRP-modellerna är speciellt framtagna för vårt växlande klimat och man har även tänkt på ergonomin för alla långa ryttare. Skötardörren är hela 1,9 meter hög så du slipper krypa in i transporten när du ska in till hästarna. Komfort för dig och dina hästar! 


Clear Round GRP Small, 1-häst

Smart och x-tra rymlig 


Det ultimata släpet för dig som önskar ett optimalt släp för både hästen och dragbilen. Med en låg egenvikt på 760 kg kan du lasta en häst med vikt upp till 840 kg. Släpet har en klassledande hästbredd på 1350 mm, dessutom är den extra bred utvändigt vilket bidrar till en säker och stabil färd, även i höststormarna!
Finns även med inbyggd sadelkammare.

Pris från: 1 269 kr per månad


Clear Round GRP Medium, 2-hästar

Vår mellanmodell med stora mått


Samma storlek och mått som ALU-släpet, fast denna är byggd helt i GRP-sandwich. Vår mellanmodell  där det inbyggda GRP-materialet både ljudisolerar och isolerar släpet vilket är uppskattat av hästarna både på sommaren och på vintern. Som i alla Clear Roundsläpen är golvet en kraftig aluminiumförsärkt GRP-skiva som inte kan dra åt sig fukt, och kommer därför att hålla i vagnens hela livstid. Generös takhöjd vilket passar även de större hästarna. Den inbyggda komforten får du med i köpet.


Pris från: 1 586 kr per månad

Clear Round ALU
2-hästar

Aluminium och inbyggd design


Ett släp där mycket arbete har lagts på att få fram en lätt, snygg och oerhört stabil konstruktion. Egen vikt på 900 kg och en maxvikt på 2700 kg ger dig en lastvikt på 1800 kg. Välj med eller utan sadelkammare och dessutom en ingår en klass-ledande innerhöjd på hela 2,39 m. Massor av smarta lösningar och 17 olika färgval gör att du enkelt kan bygga ditt favoritsläp.


Pris från: 1 311 kr per månad

Clear Round GRP Large
2-hästar

X-tra allt när det gäller utrymme


Vill du ha ett släp där inte utrymmet ska begränsa dig eller dina hästar är Large vårt självklara val. Samma egenskaper som de övriga GRP-släpen men här kan man även välja till en stor special sadelkammare som du kan komma åt både utifrån och innefrån släpet. Praktiskt när du ska göra iordning hästen innan du lastar ut. Vår premium-sadelkammare är så stor att den rymmer ett sadelskåp! Går att beställa med ett premium-chassi vilket ger ännu mjukare och stabilare körning.


Pris från: 1 692 kr per månad

Mått och vikter

Clear Round ALU

Clear Round GRP Large

Clear Round GRP Medium

Clear Round GRP Small

* Vagnar som säljs i Sverige erbjuds med den högre vikten