Auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad av Ifor Williams Trailers

Ifor Williams är Europas största släptillverkare som levererar mer än 70 000 släp varje år. Första släpet rullades ut från fabriken för mer än 60 år sedan. 


Ifor Williams har Europas bredaste produktsortiment av populära, komfortabla och säkra hästtrailers. Med nya HBE och HBX serierna har Ifor Williams tagit ett rejält steg framåt med en helt ny generation av moderna transporter. 


Ett släp från Ifor Williams andas kvalité och säkerhet rakt igenom alla delar på vagnen. Den generösa garantin på 25 år samt marknadens högsta andrahandsvärde vittnar om märkets stora populäritet bland ägarna.


Alla släp levereras med två års fri service!


Ta dig en titt på våra släp här nedanför och kontakta oss gärna om du har några frågor.

HB-Serien


HB-serien är vår klassiska och oerhört populära hästtransport som levererar hög komfort och hög säkerhet. Kraftigt aluminiumgolv med 25-års garanti, väggarna består av aluminium-komposit vilket garanterar en lång livslängd. 


HB-serien finns i 3 olika grundvarianter, från HB403 för en häst till stora HB511 för transport av två stora hästar. Finns med och utan sadelkammare, fronturlastning och en bakre kombiramp. Finns i fem olika färger: svart, grafit, silver, röd och blå. Läs mer om HB-släpen här

HBE-serien


HBE506 är en helt ny modell från Ifor Williams. Väggar, golv och ramp är tillverkade i syrafast aluminium vilket skapar en oerhört stark men samtidigt en transport med en lägre egenvikt. Egenvikten HBE506 är endast 775 kg vilket erbjuder att man kan beroende på dragbil  köra två hästar lagligt med B- eller BE-kort. 


Du kan välja med eller utan sadelkammare. Utrustningsnivån är hög redan i grundutförandet bl a ingår den nya bakre kombirampen.Läs mer om HBE-släpen här

HBX-serien


HBX-serien är Ifor Williams nya spännande generation av moderna hästtransporter. Stora öppningsbara fönster fram på transporten. Väggar, golv och ramp är tillverkade i syrafast aluminium vilket skapar en oerhört stark men samtidigt en transport med en lägre egenvikt. 


Utrustningsnivån är hög redan i grundutförandet bl a ingår den nya bakre kombirampen. Välj fronturlastning eller en stor sadelkammare. Finns i tre olika färgkombinationer. HBX-serien finns i tre olika grundvarianter, från HBX403 för en häst till stora HBX511 för transport av två stora hästar.Läs mer om HBX-släpen här

Ovanstående trailers är produkter som vi har hemma för visning, och flera har vi på hemma på lager. Ifor Williams har i sitt produktutbud även större släp för fler hästar och eller hästsläp med en hästdel och en bodel. Dessa släp (bilderna nedan) tar vi hem på begäran. Fråga oss gärna om information om dessa så hjälper vi dig med alla fakta.

Telefon
070-757 13 87


E-post

info@myrmans.se

Adress

Veckholm Basta 21

745 99 ENKÖPING