Marknadsledande hästtransporter
samt utrustning till stall och hagar

Vi är auktoriserad återförsäljare av

Ifor Williams populära hästtransporter

Svenskbygda hästbilar för B-kort med marknadens högsta lastvikt. Lastningen sker säkert från bägge sidor

Nu är det enkelt att mocka hagarna - Hyr maskinen från oss!


För att underlätta jobbet med att mocka hagarna har vi nu köpt in en riktigt smart skitmaskin. Du kopplar den på en 4-hjuling, åkgräsklippare, bil eller vad som har en dragkrok.


Den sopar upp hästgödslet från backen in i behållaren som rymmer 300 liter = ca 3 skottkärror. Den har ingen egen motor utan allt sköts av att den dras framåt. Höjden justeras så att den bara tar upp det man önskar. Inget som dammar och det går fort att köra av en hel hage.


Läs mer här

Fri hemtransport - En bra start!


När du köper ett släp av oss på Myrmans Equitrade så kör vi hem den till dig. Vi vill att din första upplevelse av din nya trailer ska bli så positiv som möjligt därför kör vi hem den åt dig. När vi träffas kan vi i lugn och ro gå igenom släpets olika funktioner och tillsammans säkerställa att du får en säker start ihop med ditt nya släp! 


Våra kunder uppskattar att man kan få ställa sina frågor samtidigt som vi visar släpets funktioner. Vissa vill även provlasta sin häst medans vi är kvar och kan komma med tips.


Välkommen till Myrmans EquiTrade


Familjen har hållit på med hästar i olika former i mer än 40 år. Under dessa år har vi provat många olika transportlösningar för våra hästar. När en av våra hästar skadade sig under färd i en helt ny och modern trailer väcktes vårt intresse att hjälpa andra att välja säkra och komfortabla hästtransporter. Vi vet även skillnaden mellan en bra och en dålig återförsäljare, och vårt mål är att överträffa dina förväntningar!


Med våra samarbetspartner Horsewagen samt Ifor Williams (Trailerimport), kan vi nu förverkliga vår vision om att bygga Mälardalens bästa transportcenter för hästar och dess ägare.  


Vår verksamhet bedrivs utifrån vår gård strax söder om Enköping. Hit är du välkommen för att klämma och känna på våra olika transporter. Med vårt stora utbud är vi säkra på att du hittar just din favorit!


Ta gärna kontakt med oss vid frågor eller demo!

För att få senaste nytt

Följ oss på sociala medier

Vi blir extra glada om du lämnar en kommentar eller vill gilla våra sidor

Kontakta oss

Telefon
070-757 13 87


E-post

info@myrmans.se

Adress

Veckholm Basta 21

745 99 ENKÖPING

unsplash