Auktoriserad återförsäljare av Ifor Williams Trailers &

Horsewagen B-kortshästbilar

Begagnat


Vi arbetar enbart med trailers som vi omsorgsfullt valt ut, en och en. Eftersom vi har små volymer och få objekt åt gången kan vi lägga mycket hjärta i varje objekt, och ha tid att ta hand om varje kund på ett mer personligt vis. Vi har gjort oss kända för att publicera många bilder på varje fordon. Målsättningen med våra bilder är att Du skall känna Dig trygg med att Du inte behöver ta Din tid för att komma till oss för att enbart titta och se att våra fordon verkligen ser ut som vi säger. Denna trovärdighet är ett kärnvärde i varumärket Myrmans Equitrade.


Vårt mål är att ha marknadens högsta förtroende. Bl a därför finner Du några av Sveriges finaste hästsläp hos Myrmans Equitrade.


Har du också ett fint släp om du vill sälja? Låt då oss göra jobbet. Vi erbjuder ett Förmedlingsupplägg till kunder som vill få sitt släp/b-kortsbil såld på ett bekvämt, tryggt och tidseffektivt sätt.


Vi arbetar även med köpare som letar efter ett specifikt fordon. Vi gör jobbet med att leta fram objekt och presenterar sedan dessa till köparen.


Fördelen med att sälja sitt fordon på förmedlingsuppdrag är att du äger och kan använda släpet/bilen fram till vi har en köpare. Många tycker att det är ganska skönt att slippa ta hand om alla frågor och göra själva affären.

Många tycker att det är en stor fördel att vi kan erbjuda olika finansieringsalternativ. 75% av alla vagnar säljs med finansiering vilket gör detta till ett viktigt verktyg när kunder letar efter en bra hästtrailer.Hur går det till?


Du kontaktar oss och berättar vad du vill sälja. Vi ber om bilder och du får fylla i en checklista med information om ditt fordon samt skador, besiktning och andra viktiga upplysningar. Tillsammans kommer vi överens om ett lämpligt försäljningspris, provision och upprättar ett avtal mellan oss.


Avtalet ger oss 45 dagars ensamrätt att sälja ditt fordon. Vi marknadsför ditt fordon på olika marknadsplatser och svarar på alla de frågor som kommer från intresserade köpare. 90% av våra försäljningar sker inom 7 dagar, vilket uppskattas av släpvagnsägarna.


Vi har även ett stort register över köpare som letar efter släp utrustade efter deras behov och önskemål. Så fort vi får in ett nytt förmedlingsuppdrag matchar vi objekten med våra köpare. Ibland lyckas matchningen och då görs affären klar utan att vagnen har varit ute till försäljning på de olika annonsmarknaderna. Snabbt och smidigt för alla inblandade!Välkommen att kontakta oss på:

info@myrmans.se

070-757 13 87

 

Du hittar oss här:
Veckholms Gård

Veckholm Basta 21, 745 99 ENKÖPING